Leren Tassen
/
/
Leren Tassen

Leren Tassen

BRASH Jewellery & Bags verkoopt leren tassen. Ons doel is om onze klanten van trendy kwaliteitsproducten te voorzien voor een toegankelijke prijs. Elke Lederen tas wordt handgemaakt in Italië.

Voordelen van Leer

Leer is een extreem duurzaam materiaal. Dit komt doordat over het algemeen de leerfabrikanten het beste uit hun leer proberen te halen door het leer te behandelen op een manier die het resistenter en duurzamer maakt. De prijs van leren tassen ligt hoger dan PU leren tassen, maar je hebt van leren tassen veel langer plezier. Een leren tas van BRASH  zou daarom een goede investering zijn.

Leren tassen zijn niet alleen duurzaam maar ook nog eens tijdloos! Je kunt niet zeggen “het heeft geen zin dat leer extreem duurzaam is omdat het niet zo lang in de mode zal zijn” Dit omdat leren tassen altijd in de mode zijn en zichzelf daardoor heeft bewezen als een tijdloos materiaal.

Echt leer zal niet gaan afschilferen of gaan barsten en daarom zijn lederwaren altijd klaar voor gebruik. We moeten alleen wel vermelden dat echte lederen producten kleine krasjes of teken van gebruik hebben. Maak je geen zorgen want dat is juist een indicatie dat het leer van hoge kwaliteit is en niet door de mens is gemaakt, maar echt natuurlijk is en dat moet worden gewaardeerd.

 

 

 

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.